Genel

Başkan Özyavuz: Söz Verdiğimiz Hizmetleri Yerine Getirmenin Mutluluğu İçerisindeyiz

Başkan Özyavuz: Söz Verdiğimiz Hizmetleri Yerine Getirmenin Mutluluğu İçerisindeyiz

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda ilçede eksik hizmetler tamamlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye yeni kazandırılan mesire alanındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Cumhur ittifakı Harran Belediyesi vatandaş odaklı hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Yeşile, yeşil alana ve park sayısının artması için vatandaş odaklı hizmet anlayışı her geçen gün daha da hızlanıyor. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Vatandaşımızın sosyal hayatı ve konforu önceliğimizdir” diyerek, ilçede her kesimden vatandaşın yararlanabileceği mesire alanında çalışmaların tüm hızıyla sürdürdüğünü belirtti.

Çalışmalar bittiğinde Harran çevre yolunu baştanbaşa estetik görüntüsüyle süsleyecek olan mesire alanında vatandaşlar doğayla iç içe zaman geçirme imkânı bulacak. Alanda başlayan yol ve kaldırım çalışması devam ederken, öte yandan ağaçlandırma çalışmaları, koşu yolları, spor aletleri, oturma bankları ve sulama sistemleri döşeme ve montalama işlemleri devam ediyor.

Harran için çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerinin altını çizen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Cumhur ittifakı, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla kesintisiz ulaşımın aksamaması adına sürdürülen asfalt yol çalışmalarının yanında şehir merkezinde, Harranlı vatandaşların aileleriyle birlikte rahat bir şekilde  oturabilecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri yeni mesire alanında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Harran halkı için söz verdiğimiz bütün hizmetleri hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Açıklamasında bulundu.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL