Eğitim

Büyükşehir Gençlik Merkezleri Gençlerin Uğrak Adresi Oluyor

Büyükşehir Gençlik Merkezleri Gençlerin Uğrak Adresi Oluyor

Türkiye’nin en genç nüfus oranına sahip olan Şanlıurfa’da sportif faaliyetlerden sanata, gezilerden inovasyona, kültürel çalışmalardan yabancı dil eğitimine kadar birçok atölye ve kulüp faaliyetlerinin yer aldığı Büyükşehir gençlik

merkezleri gençlerin her alanda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki gençlik merkezleri gençlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. Gençlerin becerilerini geliştirmeleri, hayatın her alanında var olabilmeleri ve çok kıymetli olan zamanlarını daha faydalı geçirebilmeleri amacıyla açılan gençlik merkezlerine Şanlıurfalı gençler akın ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün gençlerin hizmetine sunduğu gençlik merkezleri, el sanatları atölyesiyle, enstrüman öğrenebileceği müzik sınıflarıyla, güvenli ve sessiz bir ortamda ders çalışabileceği kütüphanesiyle, sinema salonlarıyla, inovasyon sınıflarıyla, dinlenme odası, sohbet odası ve oyun odalarıyla, hizmet veriyor.

Gençlerin aile ortamında aldıkları eğitimler hayatları boyunca onlara yol gösterici olurken gençlik merkezleri il ve ilçeye göre farklılık gösteriyor, gençlerin istekleri doğrultusunda dizayn edilebiliyor. Gençler, haftanın 7 günü gençlik merkezlerinden ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor.

Şanlıurfalı gençler, gençlik merkezlerinde Dart, Resim, Müzik, Masa tenisi, Bilgisayar ve İngilizce gibi farklı branşta düzenlenen kurslarda gençler sporla tanışma imkânı bulurken kendilerine bu imkânları sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkürlerini ilettiler.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL