Genel

Eyyübiye Belediyesi’nde Maaş Promosyonu İçin İmzalar Atıldı

Eyyübiye Belediyesi’nde Maaş Promosyonu İçin İmzalar Atıldı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediye hizmetlerinin asıl kahramanları olan işçileri sevindirmeye devam ediyor. Geçen ay en düşük işçi maaşını 34 bin liraya çıkardıklarını açıklayan Başkan Kuş’un banka promosyonu müjdesi de gerçekleşti. Maaş ödemelerini yapacak bankayla yapılan sözleşme sonucu, her işçiye 26 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Göreve başladığı 2019 yılından bu yana hiçbir zaman belediye işçisini mali yönden ezdirmediğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, geçen ay en düşük işçi maaşını 34 bin TL’ye yükselttiklerini açıklamış ve belediye çalışanları zamlı maaşlarını bu ay almıştı.

Aynı gün, banka promosyonları için de bankalarla görüşmelerinin devam ettiğini belirten Başkan Kuş, işçilere bugün müjdeli haberi vererek, hayırlı olsun dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanlığı ile anlaşma yapılan banka arasında imzalanan üç yıllık maaş ödeme sözleşmesi kapsamında, Eyyübiye Belediyesi’nde çalışanlara 26 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak. Ödemeler, 15 Nisan’da işçilerin maaş hesaplarına yansıtılacak.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL