Genel

Şanlıurfa’da tarih, adeta karanlığa gömüldü!

Şanlıurfa’da tarih, adeta karanlığa gömüldü!

Şanlıurfa’nın tarihi ve dini merkezlerinin başında gelen Balıklıgöl’de dün akşam saatlerinde yaşanan elektrik kesintisi esnafı ve turistleri mağdur etti. Balıklıgöl hem karanlığa hem sessizliğe gömüldü.

Yerli ve yabancı bir çok turistin ziyaret ettiği ve mutlaka görmek istediği merkezlerin başında gelen Balıklıgöl’de dün akşam yaşanan elektrik kesintisi adeta tarihi karanlığa gömdü.

Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik mekanı Balıklıgöl ve insan sirkülasyonun en yoğun olduğu Haşimiye ve çevredeki çarşılarda yaşanan elektrik kesintisi hem esnafı hem de gelen turistleri mağdur etti. Çarşı esnafı gaz lambaları ve mumlarla aydınlıktan yararlanmaya çalışırken geziye gelen vatandaşlarda telefon flaşlarıyla etrafı görmeye çalıştı.

SPİKER, ANA HABERİ KARANLIKTA SUNDU

Öte yandan Balıklıgöl Platosunda yer alan Kanal Urfa Televizyonu spikeri ana haber bültenine karanlıkta giriş yaptı. Kentte özellikle kış aylarında yaşanan elektrik kesintilerine tepki amaçlı karanlıkta yayın yapan spiker, duruma tepki gösterip bu mağduriyetin giderilmesi gerektiğini ifade etti.

Tarihi Balıklıgöl Yerleşkesindeki elektrik kesintisi yaklaşık 2 saat sürerken elektrik kesintisi dolayısıyla gelen turistlerde geri dönmek zorunda kaldı.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL