Genel

Bakan Nebati, Bakan Dönmez ve Kirişci ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati “Tarım ve Orman ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarımızla birlikte tarımsal üretimi artırmaya ve enerji giderlerini azaltmaya yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” dedi. Bakan..

Bakan Nebati, Bakan Dönmez ve Kirişci ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati “Tarım ve Orman ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarımızla birlikte tarımsal üretimi artırmaya ve enerji giderlerini azaltmaya yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” dedi.

Bakan Nebati, Bakan Dönmez ve Kirişci ile tarımsal üretimi arttırmaya ve enerji giderlerini azaltmaya yönelik bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıyla ilgili olarak Bakan Nebati, şu ifadeleri kullandı: “Tarım ve Orman ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarımızla birlikte tarımsal üretimi arttırmaya ve enerji giderlerini azaltmaya yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Toplantıda, önümüzdeki dönemde özellikle gıda arz güvenliğinin önemli bir unsuru olan tarımsal sulamaya yönelik politika önerileri üzerinde görüştük.

Bu kapsamda, damlama ve yağmurlama sulama ile Güneş Enerjisi Santrallerinin yaygınlaştırılmasına yönelik destek sağlanması üzerinde fikir birliğine vardık.”





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL