Genel

Bakan Bozdağ: Bu İş Bitmiştir Başkanımız Mahmut Özyavuz’dur

Bakan Bozdağ: Bu İş Bitmiştir Başkanımız Mahmut Özyavuz’dur

TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Harran Cumhur Odasını tıka basa dolduran Harranlı hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalırken, TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ın dün akşamki durağı Harran ilçesi oldu. Harran Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ve büyük bir kalabalık oluşturan Harranlılarla bir araya gelen Bekir Bozdağ, Harran’ın Cumhura olan inancı tamdır. Harran’da iş bitmiştir dedi.

 

Göreve geldiğimiz günden beri Hiçbir zaman şahsi ihtiraslara kapılmadık. Şahsi ihtiraslar bizim işimiz değil diyen Harran Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Mahmut Özyavuz: Şu görev bizim, bu görev bu kurumum Kaymakamlığın işi, Bakanlığı’nın işi, Kültür Bakanlığı’nın işi, Maliye Bakanlığı’nın işi, Büyükşehir’in işi demeden, ayrım gayrım yapmadan, canla başla hepsini görev olarak üstlendik. Harran için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Açıklamasında bulundu.

 

TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ: Şanlıurfa’mıza Şanlıurfa alan başkanlığı adı altında bir başkanlık kuruyoruz. Bunun içinde ne var? Bunun içinde Harran var. Bunun içinde kentsel dönüşüm var.  Balıklıgöl var. Harran’nın bu tarihi kültürel, manevi mirasını daha etkin bir şekilde korumak, tanıtmak, muhafaza etmek, aramak, taramak, bulmak, ihya, imar, inşa yapmak ve gelecek nesillere aktarmak için müstakil bir başkanlık kuruyoruz.

Bu başkanlığın kendi özel bütçesi olacak, kendi personeli olacak, kendi uzmanları olacak hem güvenliğini hem temizliğini hem de teknik yönlerini kendi uzmanları eliyle halledecek valiliğe, belediyeye efendim kaymakamla herhangi bir bakanlığa ihtiyaç duymadan kendi bütçesiyle kendi işini yapacak. Ve bunda da en büyük payın Haran olduğunu özellikle bilmenizi istiyorum. Bu alanda da büyük bir değişime, büyük bir gelişmeye sahne olacaktır. Harran’nın hastanesini başkanım anlatmıştır. Sağ olsun destek verdi başkanımız. Yer genişledi, sorun çözüldü. Hastanemiz inşallah kısa sürede hizmetinizde olacak. Bunları niçin anlatıyorum? Bizim işimiz hizmet gücümüz millet. Biz eserlerle konuşuyoruz. Yaptıklarımızla yapacaklarımızla konuşuyoruz. Onun için diyorum ki Şanlıurfa’ya taş üstüne taş koyanlar varsa burada.

Allah’ın izniyle inşallah Şanlıurfa’mızın sorunlarını çözmek için gece gündüz koşmakta kararlıyız. Mahmut Başkan gençliğiyle dinamizmiyle bir dönem edindiği tecrübesiyle ben inanıyorum ki ikinci döneminde birinci dönemden daha büyük başarı ortaya koyacağız.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL