Genel

Şanlıurfa’da silahlı saldırıda 2 kişi öldürüldü

Şanlıurfa’da silahlı saldırıda 2 kişi öldürüldü

Şablıurfa’da hareket halindeki bir otomobile pusu kurulup uzun namlulu tüfekle tarandı. Silahlı saldırıda çapraz ateşe tutularak delik deşik olan lüks otomobilde sürücü Murat Yılmaz (50) ile yanında yolcu olarak aldığı İbrahim Kızılok (24) öldü,

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzerindeki kırsal Başören Mahallesi yakınlarında iddiaya göre Siverek istikametinde yola çıkan Murat Yılmaz’ın kullandığı 34 BKG 893 plakalı lüks otomobil ile seyir halindeyken yolda otostop yapan İbrahim Kızılok’u aracına alarak Şanlıurfa’ya doğru hareket etti.

Bu sırada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Yılmaz’ın kullandığı otomobil pusuya düşürülerek uzun namlulu tüfekle çapraz ateşe tutuldu.

Saldırganlar otomobille kaçtığı sırada kaza yapmaları sonucu olay yerinden yayan kaçarken, yaylım ateşine tutularak otomobildeki Murat Yılmaz ile İbrahim Kızılok olay yerinde hayatını kaybetti.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Giriş-çıkışların kapatıldığı yolda inceleme yapan jandarma saldırganların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Kanlı pusuda hayatını kaybeden Yılmaz ile Kızılok’un cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL