Genel

“Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın Büyük Desteğiyle Yetkimizi Pekiştirdik.”

“Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın Büyük Desteğiyle Yetkimizi Pekiştirdik.”

Aksaraylı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sağlık-Sen Etkinliğinde Buluştu. Etkinlikte konuşma yapan Genel Sekreter Durali Baki, onurluca, eğilmeden, kırmadan ve dökmeden alın terinin hakkını savunduklarını belirterek “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın büyük desteğiyle yetkimizi pekiştirdik. 14. kez yetkili sendika olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının büyük desteğiyle yetkilerini pekiştirdiklerini belirten Baki, Her zaman haksızlıkların ve adaletsizliklerin karşısında olduklarını dile getirdi ve adaletsiz döner sermaye sistemini eleştirdi. Baki, “Sağlık çalışanları verdikleri mücadelenin, akıttıkları alın terinin karşılığını almalı. Unutulmamalı ki, sağlık sistemini ayakta tutan sağlık çalışanlarının fedakarca verdiği mücadeledir. Sağlık çalışanlarımız, fedakarlıklarını pandemi döneminde bir kez daha ortaya koydu. Hakkaniyetsiz bir şekilde çarkları dönen döner sermaye sistemi bir an önce revize edilmeli. Sağlık çalışanlarının yüzleri gülmeli artık” dedi.

  “Sahanın Nabzını Tutarak Mücadele Ediyoruz”

Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, çalışan ve hizmet odaklı bir sendikal anlayışıyla mücadele ettiklerini dile getirerek, makam odalarında oturarak sendikacılık yapmadıklarını söyledi. Her zaman sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında olduklarını belirten Doğan, “Sağlık-Sen teşkilatı her zaman sahanın nabzını tutarak mücadele ediyor. Çalışanlar neredeyse Sağlık-Sen oradadır” şeklinde konuştu.

Mücadelemiz Emeğin ve Alın Terinin Karşılığı İçindir

Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya, pandemi döneminin kahramanı sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sahada büyük fedakarlıkla hizmet verdiğini vurgulayarak, “Her türlü fedakarlığı yapan çalışanlarımız bu ülkenin hayat sigortasıdır” dedi.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanının refaha erişmesi için daha da çok çalışacaklarını söyleyen Şube Başkanı Kaya, “Bayrağı devraldığımız 2014 yılından bu yana Aksaray’da sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için emek mücadelesini karalılıkla sürdürüyoruz. Bizim tüm mücadelemiz her türlü fedakarlığı gösteren çalışanlarımızın emeğinin ve alın terinin karşılığını almak içindir” ifadelerini kullandı.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL