Genel

Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırı

Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırı

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırı

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, bıçaklı saldırıda yaralandı, saldırgan Bolu’da yakalandı. 

Alınan bilgiye göre, Yılmaz, kendisiyle görüşmek için parti genel merkezine gelen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. 

Öztürk Yılmaz, ihbar üzerine parti genel merkezine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Güven Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yılmaz’ın saldırıdan sonra kısa süreli baygınlık geçirdiği, ancak sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

“Sizden korkmuyorum”

Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajında da şunları söyledi:

“Şu anda hastanedeyim. Dört tane derin bıçak yarası, bir de kalçamdan bıçak yemiş durumdayım. Yapanları kınayabilirsiniz. Yapan kriminal bir adam. Yaptıranları asıl sormak lazım. Yaptıranlara söylüyorum…. Ve başta Erdoğan’a söylüyorum: Siz hiçbir şey yapamazsınız. Allah istemedikçe sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Sizden korkan namerttir, şerefsizdir. Sizden korkan sizin gibi olsun. Hiçbir şey yapamazsınız. Ben Musul’u yaşamışım, dik gelmişim. Hayatımda hiçbir zaman kimseye teslim olmamışım. Yenilik Partisi’nin kurmuşum ve hiçkimsenin uşaklığını yapmıyorum. Siz yanlış adamlarsınız ve gideceksiniz. Erkekseniz kendiniz gelseniz ya…Sizde erkeklik duygusu yok mu ya…Niye beş paralık adamlarınızı gönderiyorsunuz? Erkekseniz çıkın karşıma, ne hesabınız varsa görün. Ama çıkmıyorsunuz.

Ben İçişleri Bakanlığı’ndan daimi koruma istedim, bana daimi koruma vermediler. Yazıyla…. Yazı elimde Bana çağrı üzerine koruma verebiliriz dedi. Ben saldırganın geleceğini nereden bileceğim ki çağrı üzerine koruma isteyeceğim. Böyle bir şey olabilir mi? Hiçbir koruma vermiyorlar. İllere gidiyorum eskort vermiyorlar. Koruma istiyoruz, beş tane koruma gelecekse bir tane geliyor. Şunu bilin, devlet sizin babanızın malı değil. Siz hiçbir şeysiniz.”

Yılmaz, “Yenilik Partisi olarak hiç kimseden kormuyoruz. Bu bıçak yarası nedir ki… Sen demokrasiyi yaralamışsın, sen anayasayı yaralamışsın. Sen ekonomiyi yaralamışsın, son toplumu yaralamışsın. Benim bacağım yaralanmış ne olur. O bacak kopar diğeriyle devam ederim sana karşı. Kolumun biri gider, diğer kolumla devam ederim. Gözümün biri gider diğer gözümle devam ederim. Ve seninle bu mücadeleye ölene kadar devam ederim. Korkmuyorum, kimse de kormasın… Bunlar bizi yıldıramazlar. İyi olacağım ve kaldığım yerden devam edeceğim” dedi. 

Bolu’da yakalandı 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise saldırganın Bolu’da yakalandığı belirtildi. 

Paylaşımda, “Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırıda bulunduğu değerlendirilen zanlı Serhat K, Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır” denildi.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL