Genel

“Mükremin Gezgin’in Sözde Bebeği Bursa’dan Getirildi” İddiası ! (Özel Haber)

“Mükremin Gezgin’in Sözde Bebeği Bursa’dan Getirildi” İddiası ! (Özel Haber)

“Mükremin Gezgin’in Sözde Bebeği Bursa’dan Getirildi” İddiası !

Tiktok üzerinden sözde doğum yaptığını ve sözde bebeğini paylaşan Mükremin Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘hayasızca hareketler ve teşhir’ suçlamalarıyla soruşturma başlattı. Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na (BSHA) ulaşan bilgilere göre, İstanbul’da Gaziosmanpaşa’da Cerrahi Tıp Merkezinde yapılan sözde doğum skandalında kullanılan ve Gezgin tarafından resmi paylaşılan bebeğin Bursa’dan getirildiği öne sürüldü.  Mükremin Gezgin Sahte Doğum Planını Nasıl Yaptı ?

Uzan zamandır tiktok hesabı üzerinden hamile kaldığını, doğum yapacağını açıklayan Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin’in İstanbul’da bir cerrahi tıp merkezinde gerçekleştirdiği sahte doğum sosyal medyada olay oldu. Hesabında, “Onur senin baban yok ki” diyerek paylaştığı görsellerde sözde bebeği ile fotoğraflar paylaşan Gezgin, sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı. Twitterda paylaşım yapanlar, sözde doğuma aracılık eden cerrahi tıp merkezinin kapatılmasını, buna aracılık eden doktorların da cezalandırılmasını istedi. Tepkiler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Gezgin hakkında ‘hayasızca hareketler ve teşhir’ suçlarından soruşturma başlattı.  Mükremin Gezgin’e Kimler Destek Oldu 

Öte yandan Mükremin Gezgin’in sahte doğumu nasıl organize ettiği merak konusu oldu. Çektiği videolarda bir sağlık merkezinde olduğu anlaşılan ve bir servis odasında sözde bebeğiyle fotoğraf çektiren Gezgin’e kimlerin destek ve yardımcı olduğu araştırılıyor. İddiaya göre fotoğraftaki bebeğin cerrahi tıp merkezinde çalışan bir kişinin yakınının bebeği olduğu, çekim için Bursa’dan getirildiği öne sürüldü.  

 





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL