Yerel Haberler

Muhtarlar hizmetler için başkan Canpolat’a teşekkür etti

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, “Yenilik ve değişimin kalbi Haliliye” sloganı ile hizmetlerini aralıksız devam ettiriyor.

Muhtarlar hizmetler için  başkan Canpolat’a teşekkür etti

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde hummalı bir şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla yollar konforlu hale gelirken, mahalle muhtarları sürdürülen hizmetlerden ötürü Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, “Yenilik ve değişimin kalbi Haliliye” sloganı ile hizmetlerini aralıksız devam ettiriyor.

İlçe genelinde merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sahada yer alan Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletirken, diğer yandan da asfalt çalışmalarıyla yolları konforlu hale getiriyor. Haliliye’nin refahı için çalışmalarını gece gündüz demeden devam ettiren ekipler,  merkezde sıcak asfalt, kırsalda ise sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kırsal mahallelerde asfalt öncesi stabilize yol çalışmalarını tamamlayan ekipler; Aşağı Koymat, Boydere ve Örencik Kırsal Mahallesinde çalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyor. Yol çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayan ekipler, yeni yolları kısa sürede vatandaşların hizmetine sunuyor. Yeni yollar ile yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulduklarını ifade eden mahalle sakinleri ise çalışmalardan ötürü Başkan Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkürlerini iletiyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Haliliye’nin dört bir yanında yürütülen ve vatandaşlardan tam not alan yol çalışmaları, mahallelerde etap etap devam ediyor.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL