Genel

Motor Ustası 40 Bin, Onkolog 12 Bin TL Kazanıyor (Özel Haber)

Twitter’da #yüzbinhekimişbırakıyor hastagi ile binlerce tweet atıldı. Bir paylaşımda, Motor Ustası 40 Bin, Onkoloji 12 Bin TL Kazanıyor” paylaşımı ise dikkat çekti. Motor Ustası 40 Bin, Onkolog 12 Bin TL..

Motor Ustası 40 Bin, Onkolog 12 Bin TL Kazanıyor (Özel Haber)

Twitter’da #yüzbinhekimişbırakıyor hastagi ile binlerce tweet atıldı. Bir paylaşımda, Motor Ustası 40 Bin, Onkoloji 12 Bin TL Kazanıyor” paylaşımı ise dikkat çekti.

Motor Ustası 40 Bin, Onkolog 12 Bin TL Kazanıyor! Twitter’da #yüzbinhekimişbırakıyor başlığı altında hekimler eylemlerini sosyal medyada’da gündeme getirmeyi başardı. Binlerce paylaşım alan başlığın içerisinde bir paylaşım çok dikkat çekti. Bir kullanıcı motor ustasının onkologlardan kat kat daha fazla para kazandığını iddia etti. “Daha Aptalca Bir Durum Olamaz”

Twitter kullanıcısı yaptığı yorumda, ” 8 yıllık motor ustasının aylık ortalama geliri 35-40 bin TL, yaz aylarında daha korkunç seviyelere çıkıyormuş. 13 yılda yetişen bir onkolog maaşı 12 bin TL, daha aptalca bir durum olamaz,” şeklinde iddialarda bulundu.

Hekimler Ne Diyor?

Twitter’da gündeme gelen başlığın altına yazılan birkaç paylaşım şu şekildedir; bir amelyat için evinizi arabanızı satmayın diye.. çocuklarınız yine tıp kazanınca kurban kesin diye eylem yapıyoruz bizden sonrası için emin olun gençliğimiz gitti. yeni gençlerimiz için yapıyoruz sizler için lütfen sadece twit bile olsa destek olun. Hem hekim olarak hemde hasta olarak bu mücadeleye destek veriyorum. Ama hekim olmayan potansiyel hastaların desteklememesini anlayamıyorum. Belki ben hekim olduğum için hekim arkadaşlarıma muayene olabilirim ama ya onlar. Anlamak mümkün değil maalesef. Bugün beni sağlık müdürlüğü aradı , bu hafta bir hastanenin yoğun bakım denetimi için görevlendirilmişim Memnuniyetle gelirdim ama ben 7 ay önce istifa ettim dedim
 





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL