Genel

Milletvekili Aydınlık ve CHP Heyetinden Vatandaşlara Destek

Milletvekili Aydınlık ve CHP Heyetinden Vatandaşlara Destek

Elektrik faturası yüksek gelen bazı vatandaşlar Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Önüne giderek eylem yaptı. Vatandaşlara Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve beraberindeki heyet destek verdi.

Elektrik fiyatlarına 210 Kilovat saate kadar olan faturalara yüzde 52 zam yapıldı. 210 Kilovat saatin üstünde olan faturalara da yüzde 127 zam yapıldı. Zamdan sonra elektrik faturaları çok yüksek gelen vatandaşlar çileden çıkarak, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Önünde toplanarak, yüksek faturaları protesto etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, beraberindeki Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurlu Üyeleri ile birlikte Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş’ye giderek kurumun önünde yüksek faturaları protesto eden vatandaşlara destek verdi.

Yüksek gelen elektrik faturalarını ödeyemeyecek durumda olduklarını ifade eden vatandaşlar sorunlarını Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’a iletti.

Vatandaşlar sorunlarını AK Partili Milletvekillerine ilettiklerini ancak hiç birinin kendilerine destek olmadığını belirtiler.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Değerli hemşerilerim. 2018’der getirilen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte 84 Milyon insanımız Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın ağzından ne çıkarsa Ona uymak zorundadır. Bu sistem ile vatandaşlarımız, çiftçimiz, esnafımız, sanayicimiz ve diğer kesimlerimiz büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Son zamanlarda Elektrik, akaryakıt, doğalgaz, başta olmak üzere A’den Z’ye her ürüne yüksek zamlar yapıldı. Bu zamlardan 84 milyon insanımız olumsuz yönde etkilendi. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Milletvekillerimizle, İl başkanlarımızla, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve İlçe Başkanlarımızla birlikte her zaman yanınızda olduk. Bundan sonrada hep yanınızda olacağız. Şanlıurfa’da elektrik sorunları ile ilgili yüzlerce haber yaptık. Yüzlerce videolar çektik. Meclise sık sık soru önergeleri verdim.

Sorunun çözümü için ilgililer hiçbir çalışma yapmadılar. Sorun çözmek yerine ilgililer daha beter elektrik fiyatlarına yüzde 52 ile yüzde 127 zam yaptılar. Sizlere bu sıkıntıları reva görenler sizlerinde desteği ile ilk seçimde gidecekler.  Allah’ın izniyle sorunlarınızı Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile çözüme kavuşturacağız. Biz burada siyasi propaganda yapmıyoruz.  Buraya gelmemizin amacı sizlere destek olmak ve sorunlarınızı gündeme getirmektir” dedi.

 





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL