Genel

Metin Özkan’ın içinden 700 dolar aldığı öne sürülen çantanın sahibi konuştu

Metin Özkan’ın içinden 700 dolar aldığı öne sürülen çantanın sahibi konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin eski basın danışmanı, gazeteci Metin Özkan’ın restoranda yemek yediği bir kadının çantasından para aldığı iddia edilen görüntüler paylaşıldı. Olayla ilgili konuşan Özkan, görüntülerin “montaj” olduğunu öne sürdü.

YeniÇağ gazetesinin Metin Özkan’la ilgili görüntülere yer verdiği haberine göre; Aralık 2021’de İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki MasterChef restoranda Özkan, on civarında insanın bulunduğu aynı grubun içerisindeki Ufuk Enginler isimli kadının çantasından para aldı. Restorana ait güvenlik kamerası görüntülerinde ise Özkan’ın, bir kadın çantasına doğru elini uzattığı görülüyor.

İddialara ilişkin TELE1’den Esma Yapıcı’ya konuşan Metin Özkan, “Saçma sapan montaj, iftira bir haber. Metin Özkan’ı böyle mi susturacaklar? Avukatlarımız gerekli işlemlere başladılar. Montaj bir görüntü üzerinden ne olabilir ya? Kolay mı o kadar insan harcamak? Avukatlarım konuyla ilgileniyor” ifadelerini kullandı.

GERİ GÖNDERDİ ALMADIM

Yeniçağ’ın haberine göre; parası çalındığı öne sürülen Ufuk Enginer ise “Metin Özkan’ndan şikayetçi olmadım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı olmasından dolayı çekindim” dedi ve şöyle devam etti:

“Allah’a havale ettim. Benim kendisiyle bir tanışıklığım yok. Tesadüfen ortak arkadaşlarımızın olduğu bir masadaydı. CNN’de bir yayına gelmiş galiba. Çıkışta ortak arkadaşlarımız olduğu için aynı masaya oturduk. Ben onu tanımıyorum yani. Çantamdan 700 dolar çaldı, sonra geri vermek istedi. Birileri aracılığıyla parayı gönderdi ancak parayı almadım.”





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL