Genel

Maskeler Çıktı Şimdi Ne Olacak ?

Sağlık Bakanlığı maske kullanımı şartını kaldırırken, vatandaşlar, “Salgın nasıl seyreder?” sorusunun yanıtını arıyor. Kimi vatandaş maskenin bazı alanlarda kalkmasını doğru bulurken bazı vatandaşlar ise isyan etti. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı yeni..

Maskeler Çıktı Şimdi Ne Olacak ?

Sağlık Bakanlığı maske kullanımı şartını kaldırırken, vatandaşlar, “Salgın nasıl seyreder?” sorusunun yanıtını arıyor. Kimi vatandaş maskenin bazı alanlarda kalkmasını doğru bulurken bazı vatandaşlar ise isyan etti.

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı yeni kurallara göre açık alanlardaki maske zorunluluğu tamamen kalktı ve doğru havalandırmaya sahip kapalı alanlarda da bu zorunluluğun kalktığı açıklanmıştı. Fahrettin Koca’nın maskeler ile ilgili attığı Tweet’in altına bu kararı doğru bulan ve yanlış bulan vatandaşlar yorum yağmuruna tuttu.

Vatandaş Tepkili

Bakan Fahrettin Koca’nın yazısına twitter üzerinden gelen bazı cevaplar olumlu iken bazı yanıtlar ise bu kararın ve uygulanan yöntemlerin hatalı olduğundan bahsetti. Cepte maskeler mikrop kapmıyor mu? 1 maskeyi 1 yıl kullanabiliyor muyuz? Sayın bakanım şehir içi toplu taşıma araçlarında maske takmayanlarla kavga halindeyiz. Uyarıyoruz saldırıya geçiyorlar. Buna acil bir çözüm ve açıklama yapmanız çok iyi olacaktır.! Sayın bakan herkese göre farklı anlaşılacak bir lafı söyleyip adeta bombanın pimini çekip ortaya koydunuz.Bakalım maskeni tak takmam diye sonu hastanelere karakollara varan memlekette kaç hadise yaşanacak.Kapalı alanda da maske kalktıysa kalkmışdır.Kalkmadıyda nerelerde takılacak.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL