Genel

Lise Öğrencileri ‘Sağlık’ İçin Yarıştı

Lise Öğrencileri ‘Sağlık’ İçin Yarıştı

İstinye Üniversitesi (İSÜ) ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, öğrencilerde doğru sağlık bilinci oluşturulması ve kronik hastalığa sahip öğrencilerin hayatlarının kolaylaştırılması amacıyla başlattığı ‘Sağlık Elçileri Eğitim Programı’nda ödüller sahiplerini buldu. Programa başvuran lise öğrencileri ile öğretmenlerinden oluşan ekipler, kendi projelerini sundular.

İstinye Üniversitesi (İSÜ) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, liseli öğrencilerde doğru sağlık bilincinin oluşturulması, sağlıklı toplum, sağlıklı gençlik ve akran dayanışması yoluyla kronik hastalığa sahip öğrencilerin hayatlarının kolaylaştırılması amacıyla başlattığı ‘Sağlık Elçileri Eğitim Programı’nda ödüller sahiplerini buldu. Projeler Afiş Tasarımı, Dijital Oyun ve Sosyal Kampanya Düzenleme olmak üzere üç kategoride hazırlandı. Dokuz Tanesi Dereceye Girdi

Üç öğrenci ve bir danışman öğretmenden oluşan ekiplerin oluşturduğu 40’ın üzerindeki proje grubundan dokuz tanesi dereceye girdi. Sunumlarında başarılı olan ekipler 24 Mayıs’ta İSÜ Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde açıklandı. birçok akademisyenlerin katıldığı ödül töreninde birinci olan ekibe bluetooth kulaklık, ikinci ve üçüncü olan ekiplere ise hediye çeki verildi. (BSHA- Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

 





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL