Genel

Hisarlar Sezonu Ege’de Açıyor

Türkiyede ve dünyada tarım makineleri konusunda önemli bir ticaret hacmine sahip olan Hisarlar, 01-05 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Agroexpo İzmir Tarım Fuarı’na katılarak son ürünlerini beğeniye sunacak. Erkunt Traktör’ün CEO’su Tolga..

Hisarlar Sezonu Ege’de Açıyor

Türkiyede ve dünyada tarım makineleri konusunda önemli bir ticaret hacmine sahip olan Hisarlar, 01-05 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Agroexpo İzmir Tarım Fuarı’na katılarak son ürünlerini beğeniye sunacak.

Erkunt Traktör’ün CEO’su Tolga Saylan, Türkiye’nin en köklü markalarından biri olan ve 2022 yılında Erkunt Traktör Ailesi’ne katılan Hisarlarla birlikte sektördeki güçlerine güç kattıklarını söyledi.

Saylan, “2022 yılında Erkunt Traktör Ailesi’ne katılan Hisarlar, sadece Türkiye’de değil, Dünya’da da tanınan ve çiftçiler tarafından güven duyulan bir geçmişe sahiptir. Amacımız, çiftçinin işini ve hayatını kolaylaştıran makineler üretmektir. Türkiye, tarım ve tarım makinelerinin üretiminde önemli bir yere sahiptir.

Artan talep ve tarım sektörünün giderek çeşitlenmesi, tarım makinelerine olan ihtiyacın da artmasına neden olmuştur. Bu gelişmeleri yakından takip eden, teknoloji ile birlikte geliştirdiği tarım makinelerini üreten ve makinelerini çiftçiyle buluşturan Hisarlar, sektördeki varlığını her yıl perçinleyerek büyümeye devam etmiştir” diye konuştu. Geniş Ürün Yelpazesi

Tolga Saylan, “Hisarlar, 1984 yılından bu yana tarım makineleri sektöründe kendi tasarım ve üretim kabiliyetleriyle toprak işleme makinelerinin üretimini gerçekleştiriyor. Traktörün tamamlayıcı ürünü olan tarım ekipmanları konusunda uzman, geniş ürün yelpazesine sahip olan Hisarlar, 35 yılı aşkın süredir Türk tarımına hizmet eden, bunun yanında 36 ülkeye ihracat yapan lider tarım makineleri üreticisidir. Hisarlar markamız, her şeyden önce ulusal ve küresel pazarlarda güven demektir. Kalite anlayışımız, sürekli gelişimiyle fark yaratan bir kurumsal kültüre sahiptir. Bu da bizi sürekli iyileşme, daha iyi, daha yeniyi aramaya yönlendirmektedir” dedi. Tüm Çiftçileri Bekliyoruz

Ürün çeşitleri hakkında bilgi veren Saylan sözlerini şöyle sürdürdü: “Ürün yelpazemizde Toprak İşleme Makineleri, Ekim- Bakım Gübreleme Makineleri, Hayvansal Üretim Makineleri ve Hasat&Harman Makineleri başlıkları altında birçok ürünümüz bulunuyor. Ege Bölgesi’nin en önemli fuarlarının başında gelen İzmir Tarım Fuarı’nda sergilenecek olan makinelerimiz, Egeli çiftçilerimiz tarafından yıllardır denenmiş ve beğenilmiş seçili ürünlerden oluşturuldu. Sezonun ilk fuarına özel yeni ürünümüz Sıra Bağımsız Silaj Makinesi’ni ilk kez Egeli çiftçilerimizin beğenisine sunacağız. Uzun süren AR-GE çalışmaları neticesinde tasarımı tamamlanan bu ürün, birçok konuda kullanım avantajı sağlıyor. Yeni ürünümüzü standart olarak sunulan farklı PTO devirlerinde, ayrı bir parça değişimi yapmadan 3 farklı pozisyonda kullanmak mümkün. Ayrıca, yüksek volan çapı ve ataleti sayesinde yüksek kıyım kapasitesine sahip olan silaj makinemizin, bıçak ömrü de muadillerine göre çok daha uzun. Tarıma gönül vermiş her üreticinin emeğine saygımızla yeni ve mevcut ürettiğimiz ürünlerimiz ile 2-6 Şubat tarihleri arasında geniş bir kadro ile C holündeki ‘Hisarlar Tarım Makineleri’ standımızda olacağız. Tüm çiftçilerimizi standımıza bekler, fuarın herkes için hayırlı geçmesini dileriz” 





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL