Yerel Haberler

Harran’da Kırsal Mahalle İçi Asfaltlama Devam Ediyor

Harran’da Kırsal Mahalle İçi Asfaltlama Devam Ediyor

Harran ilçesi kırsal Tekneli mahallesinde Harran Belediyesi tarafından mahalle içi asfalt öncesi dolgu ve reglaj çalışmaları başladı.

Cumhur ittifakının Harran Belediyesi, öz kaynaklarıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Tekneli mahallesinde dolgu ve reglaj işlemlerini sürdürüyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Tekneli kırsal mahallesinde çalışmalara başladı.

Vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak ve bu doğrultudaki talepleri yerine getirmek için ekiplere talimat veren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, tüm kırsal mahallelerde yollar asfaltlanana kadar çalışmalar devam edileceğini belirtti.

Bu kapsamda Tekneli mahallesinde başlayan yol çalışmalarında, ekipler mahalle içerisinde dolgu malzemesi döküp, greyder ve silindirle yolu asfalt öncesi hazır hale getiriyor. Çalışmalar bu şekilde devam ederken, mahalle sakinleri kalıcı hizmetlere kavuşmanın sevincini yaşarken, çalışmalarından ötürü Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiler.

Tekneli mahallesinde dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından emisyon sistemli asfalt serimi gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Özyavuz, Mahalle içi asfalt çalışmalarının Tekneli halkına hayırlı olmasını dileyerek, çalışmaların diğer mahallelerde de süreceğini söyledi.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL