Yerel Haberler

Haliliye’de psikolojik destek eğitimleri

Haliliye Belediyesi bünyesindeki uzman psikologlar düzenledikleri eğitimlerle ailelere dokunuyor.

Haliliye’de psikolojik destek eğitimleri

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Psikolojik Destek Merkezinde görev alan uzman psikologlar, yaptıkları birebir görüşmelerin yanı sıra Millet evlerinde ve düzenledikleri konferanslarda ailelere ücretsiz eğitimler veriyor.

Haliliye Belediyesi bünyesindeki uzman psikologlar düzenledikleri eğitimlerle ailelere dokunuyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Psikolojik Destek ve Kariyer Danışmanlık Merkezinde eğitimler devam ediyor. Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde öğrenci ve vatandaşlarla yapılan birebir görüşmelerin yanı sıra Belediye bünyesindeki Millet evlerinde de periyodik olarak psikolojik ve kariyer danışmanlık üzerine eğitim veriliyor. Son olarak Sırrın Millet evinde ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konferans Salonunda verilen eğitim ile kadınlara, aile içi eğitim ve destek ile çocuklara yaklaşılması konusunda önemli noktalar aktarıldı. Kursiyerlerin merak ettikleri soruları da yanıtlayan psikologlar, dönem dönem eğitimlerin devam edeceğini kaydetti.

Öte yandan, Şanlıurfa genelindeki tüm vatandaşlara ücretsiz olarak verilen Psikolojik Destek ve Kariyer Danışmanlık Hizmeti, hafta içi her gün saat 09.00 ile 17.00 arasında Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde verilmektedir.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL