Yerel Haberler

Haliliye Belediyesinde BESYO ve POMEM kurs kayıtları başladı

Haliliye Belediyesinde BESYO ve POMEM kurs kayıtları başladı

Haliliye Belediyesi tarafından açılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezine (POMEM) hazırlık kursu için yeni kayıt dönemi başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “her alanda gençlerimizin yanında olacağız” sözünü şiar edinen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çalışmalarını tüm dallarda sürdürüyor.

Belediye bünyesindeki kurslar ile geleceğe emin adımlarla hazırlanan gençler, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan BESYO ve POMEM’e girmek için, Haliliye Belediyesini tercih etmeye devam ediyor. Spor Birimi bünyesinde açılan kurslarda ücretsiz olarak hayallerindeki alanlara hazırlanan gençler, uzman eğitmen eşliğinde parkurlara hazırlanıyor.

Gençlerin hayallerine kavuşmak için karşılaşacakları tüm parkurların tek tek gösterildiği kurs yoğun ilgi görürken, yeni kayıt dönemi ise başladı. BESYO ve POMEM hayallerini gerçekleştirmek isteyen gençlerin adresi olan bu kurslara başvuru yapmak isteyen kursiyerlerin, “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bilgi alabilecekleri kaydedildi.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL