Genel Gündem Sağlık Spor

GALASARAY LİDERLİĞİNİ KORUDU

UEFA Avrupa Ligi’nde 4. hafta maçında E Grubu’nun lideri Galatasaray, Nef Stadyumu’nda Lokomotiv Moskova’yı konuk etti. Maça iki takımda kontrollü başladı. Galatasaray en etkili atağını 12. dakikada Sofiane Feghouli ile..

GALASARAY LİDERLİĞİNİ KORUDU

UEFA Avrupa Ligi’nde 4. hafta maçında E Grubu’nun lideri Galatasaray, Nef Stadyumu’nda Lokomotiv Moskova’yı konuk etti.

Maça iki takımda kontrollü başladı. Galatasaray en etkili atağını 12. dakikada Sofiane Feghouli ile yakaladı. Orta sahada dışarı çıkmak üzere olan topu Kerem Aktürkoğlu çevirdi. Kerem pası Halil Dervişoğlu’na aktardı. Ceza sahası yayında Halil pası Feghouli’ye bıraktı. Cezayirli oyuncunun şutu dışarı çıktı.

Sağ tarafta topu rakibinden kapan Halil Dervişoğlu, Lokomotiv Moskova’nın savunmada az adamla yakalandığı pozisyonda meşin yuvarlağı soldan ceza sahasına doğru hareketlenen Van Aanholt’a gönderdi. Bu futbolcu bekletmeden topu ceza yayı içinde bulunan Feghouli’ye çıkardı. 43’te Cezayirli futbolcu da sağ ayağının içiyle yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

İlk yarı sarı-kırmızılıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Lokomotiv Moskova oyun üstünlüğünü eline aldı. 73. dakikada Kamano ile eşitliği sağladı.

Halil Dervişoğlu 81. dakikada ceza sahası dışından muhteşem bir şut çekti ancak top kornere çıktı.

86. dakikada Ömer Bayram’ın rakip ceza sahasının sol tarafından çektiği şut önce direğe ardından kaleciye çarptı.

Karşılaşma 1-1 bitti.

Galatasaray puanını 8’e yükseltti ve 4. haftayı lider bitirmeyi garantiledi. Lokomotiv Moskova ise 2 puanla son sırada yer aldı.

Kayanak: NTV





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL