Genel

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği Görevine Prof. Dr. Cemil Gürgün Atandı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği Görevine Prof. Dr. Cemil Gürgün Atandı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Pazartesi günü mesai bitiminde Başhekim Prof. Dr. Muhsin Özgür Çoğulu ve ekibinin görevine son verildi. Görevden alınan Başhekim Çoğulu’nun yerine vekaleten Rektör Yardımcısı Dekan Vekili Prof. Dr. Cemil Gürgün atandı. Ege Üniversitesi Hastanesi’ne yeni başhekim ve başhekim yardımcılarının atamaları yapılana kadar Gürgün’ün vekalet edeceği bilgisine ulaşıldı.  EÜ TIP FAKÜLTESİNDE DEPREM ! YÖNETİM İSTİFA ETTİ 

Bilim Sağlık Haber Ajansı duyurdu!

Bilim Sağlık haber Ajansı, “Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Deprem: Başhekim ve Ekibi Görevden Alındı !” başlıklı haberinde, Başhekim Çoğulu ve başhekim yardımcılarının Pazartesi mesaisi bitiminde görevden alındıklarını kamuoyuna duyurdu . BSHA’nın ulaştığı, çalıştığı ekibi ile birlikte görevden alınan Başhekim Çoğulu bir açıklama yapmazken, yönetime yakın kaynaklar istifayı doğruladı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Muhsin Özgür Çoğulu ve yardımcıları Prof. Dr. Abdurrahim Derbent, Prof. Dr. Ceyda Kabaroğlu, Prof. Dr. Mehmet Sezai Taşbakan, Doç. Dr. Funda Karbek Akarca ve Doç. Dr. Ayşe Güler’in görev sürelerine mesai bitimi itibariyle son verildi.  EBYS uygulaması ve görevlerine mahsus kimlik SSO modülleri yetkileri rektörlük talimatıyla iptal edildi.  Rektörlükten açıklama bekleniyor!

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaşanan şok gelişme sonrası kamuoyunda başhekim ve yardımcılarının görevden alınması şaşkınlıkla karşılandı. Ege Üniversitesi Rektörüğü’nün konuyla ilgili resmi açıklama yapmasına ilişkin kamuoyunda beklenti oluştu. 





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL