Genel

“Cumhuriyetimize ve Kentimize Sahip Çıkanlar Ödülleri” Sahiplerini Buldu

“Cumhuriyetimize ve Kentimize Sahip Çıkanlar Ödülleri” Sahiplerini Buldu

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji tarafından ilki 2001-2002 eğitim-öğretim yılında düzenlenmeye başlanan, geleneksel hale getirilen ve bu yıl 20’ncisi düzenlenen “Cumhuriyetimize ve Kentimize Sahip Çıkanlar Ödülleri” sahiplerini buldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’e vekalet eden Meclis Üyesi Şamil Sinan An’ın da katıldığı ödül töreninde Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer, Psikolog Şenel Karaman, Milli Yüzücü Hüseyin Emre Sakçı ve aynı zamanda Çamlaraltı Koleji eski öğrencilerinden olan Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı ödül almaya hak kazandı.

İstiklal marşı, saygı duruşu ve Çamlaraltı Koleji öğrencilerinin müzik dinletisiyle başlayan ödül töreni programı, ödül alan isimlerin hayat hikayelerinden oluşan sunumların izlenmesi ve okul yöneticilerinin ödülleri sahiplerine alkışlar eşliğinde teslim etmesiyle devam etti.
Herkesin Bir Görevi Var

Etkinlikte konuşan Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü artık geleneksel olan Cumhuriyetimize ve Kentimize Sahip Çıkanlar Ödülleri’ni Cumhuriyetin 100’üncü yılında vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“Cumhuriyet, milletimize verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir” diye konuşan Gençer, şöyle devam etti: “Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak adına hepimize önemli görev düşüyor. Bunu yapabilmek, kafamızı bilimle, yüreğimizi umutla ve yurt sevgisiyle, benliğimizi özgürlük ve bağımsızlık heyecanı ile doldurmak; eşitlliğe, iyiye, güzele, doğruya bağlanmak, çağı yıllar önce yakalayan Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaşlık anlayışına varabilmek ile mümkündür. Çamlaraltı Koleji olarak kentimizde ve ülkemizde her ne pahasına olursa olsun, kendini bu görevi yerine getirmeye adamış pek çok aydın olduğunun bilincindeyiz. Bu uğurda çalışmalar yapan seçkin kişileri ödüllendirmeyi 20 yılı aşkın bir süredir sürdürüyoruz. Bugün ödül alan değerli konuklarımızı gönülden kutluyorum. Hem güzel İzmirimizin hem de Cumhuriyetimizin 100. yılına şahitlik etmenin mutluluğuyla nice 100 yıllar dileğimle sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum”





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL