Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 yıl sonra Birleşik Arap Emirlikleri’nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyareti kapsamında Abu Dabi’ye ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abu Dabi Uluslararası Havalimanı’nda Abu Dabi Federal Bakanı Tani bin Ahmed Al Zeyouidi, Türkiye’nin Abu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 yıl sonra Birleşik Arap Emirlikleri’nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyareti kapsamında Abu Dabi’ye ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abu Dabi Uluslararası Havalimanı’nda Abu Dabi Federal Bakanı Tani bin Ahmed Al Zeyouidi, Türkiye’nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer ile Dubai Başkonsolosu Mustafa İlker Kılıç tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temasları kapsamında gerçekleştireceği görüşmelerde iki ülke arasındaki ilişkiler ve işbirliğinin geliştirilmesi gibi konuların yanı sıra barış ve istikrarın tesisi ve korunması anlayışı temelinde bölgesel ve uluslararası gelişmelerin de ele alınması bekleniyor. İki ülke arasındaki bağların güçlendirilmesi amaçlanan anlaşmaların da imzalanacağı temaslar kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Dünya Fuarı ‘EXPO 2020 Dubai’ye gelerek, Türkiye Ulusal Günü olarak tespit edilen 15 Şubat’ta Türkiye sergi alanını ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak 2013 yılında BAE’yi ziyaret etmişti





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL