Genel

Başkentten küresel hedefler

Başkentten küresel hedefler

Girişim’23: Girişim ekosisteminin bahar buluşması

Girişimcilik ve teknoloji ekosistemindeki yeniliklerin, ilham verici paylaşımların yer aldığı Girişim’23 Başkent’in odak noktası olacak. 

Küresel girişimcilik ekosisteminin bahar buluşması 7-8 Mayıs 2024 tarihlerinde YHT Garı’ndaki The Ankara Otel ATG-AVM‘de gerçekleşecek. Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında bir Ankara etkinliği olarak başlayan Girişim’23 artık küresel hedefleri olan bir etkinliği dönüşüyor. 

Etkinliğin organizasyon komitesi başkanı Nezih Kuleyin, hareket noktalarını şöyle anlatıyor:

“Türkiye’nin bugün büyük oranda umudunu, gençliğin ve yenilikçi düşünce sahiplerinin yaratıcı ve yenilikçi fikirlerini üretime aktarmasının yaratacağı katma değere bağlı olduğunu düşünen, her biri kendi alanında hem sektörel deneyimleri hem de toplum ve organizasyon gücü yüksek sivil toplum liderlerinin bir araya gelmesi ile Girişim’23 fikri oluştu. 

Girişimcilik ve teknoloji ekosistemindeki en son yenilikleri, gelişmeleri ve yeni girişimleri keşfedebileceğiniz, ilham verici konuşmacıları dinleyebileceğiniz, Türkiye’nin en geniş katılımlı girişimcilik ve teknoloji etkinliği olması ve etkileşimin en üst seviyede olması hedefi ile yola çıktık.” Başkent’ten küresel hedefler

“Türkiye’nin en büyük girişim olgusunun 1923 yılında kurulan Cumhuriyet olduğu” düşüncesiyle başlayan Girişim’23 girişimcilik ruhunun küresel hedefleri doğrultusunda buluşmalar planlıyor. 

Girişim’23, girişimcilik ve teknoloji ekosistemindeki en son yenilikler, keşfedilecek gelişmeler ve yeni girişimleri, ilham verici konuşmacılar ve deneyim paylaşımlarına kapıların açıldığı etkinliklerle kapılarını açıyor.

İki günlük etkinlikler girişim, yatırım, fon yaratma, iş ortaklığı, dijital oyun geliştirme, yeni iş fikri geliştirme, insan kaynakları, kümelenme, finansman sağlama alanlarında uluslararası ve ulusal düzeydeki aktörlerin bir araya geldiği B2B, konferans ve paneller, eğitim, tanıtım stantları, sanat aktiviteleri ve sosyal etkinliklerden oluşan bir buluşma noktası olacak.  Etkinlikler

Etkinliğin açılış töreninde Nezih Kuleyin (Girişim’23 Yürütme Kurulu Başkanı), Orhan Aydın (OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı), Kutlu Karavelioğlu (TİM Başkan Yardımcısı ve MAİB Başkanı), Gürsel Baran (ATO Başkanı) ile Mahinur Özdemir Göktaş (Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı) konuşacak. 

OSTİM üretim ekosisteminde girişimci için fırsatlar, engelsiz girişim, yatırım ekosisteminin geleceği, girişimcilik ve kadın, afet ve acil durum teknolojileri, tarım teknolojileri, girişimcilik sohbetleri, sektör temsilcilerinin deneyim paylaşımları ve yatırım araçları oturumlardaki ana temalardan bazıları. 

Katılımcı kuruluşların söyleşileri, verilen aralarda yaratılan sosyal ortamlar, ikili görüşme fırsatları ve elbette girişimcilerin yapacağı ikili ve çoklu görüşmeler de başlı başına etkinlik niteliği taşıyor. 





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL