Politika

Başkan Cemil Tugay İçin Tek Adam Tepkisi

Başkan Cemil Tugay’ın tek adam rejimi sözlerine eleştiride bulunan Ahmet Uğur Baran, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü, İç Denetim Birimi, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden oluşan tam 10 müdürlüğü bizzat kendine bağlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Sn. Cemil Tugay, “Tek adam rejimine son vereceğiz. Tek adamlıktan bu kadar haz alırken, böyle bir açıklamada bulunmak gaflettir. Son vermek istediğiniz tek adamlığınız için adım atmak sizin elinizde Sayın Başkan.” diyerek sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Başkan Cemil Tugay İçin Tek Adam Tepkisi

Başkan Cemil Tugay İçin Tek Adam Tepkisi. Karşıyaka’da düzenlenmiş olan bir organizasyonda Başkan Cemil Tugay’ın sözlerine AK Partili Ahmet Uğur Baran, sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi.

Başkan Cemil Tugay’ın tek adam rejimi sözlerine eleştiride bulunan Ahmet Uğur Baran, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü, İç Denetim Birimi, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden oluşan tam 10 müdürlüğü bizzat kendine bağlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Sn. Cemil Tugay, “Tek adam rejimine son vereceğiz. Tek adamlıktan bu kadar haz alırken, böyle bir açıklamada bulunmak gaflettir. Son vermek istediğiniz tek adamlığınız için adım atmak sizin elinizde Sayın Başkan.” diyerek sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL