Yerel Haberler

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Her alanda fedakârlıklarıyla hayatımıza ilham katan kadınlar, bizi bu günlere getiren hayatımızın da köşe taşlarıdır” ifadelerini kullandı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Canpolat, “değeri kendiliğinden menkul, dokunduğu her şeye zarafetiyle bir ihtişam katan kadınlar; cennetin ayakları altına serildiği anne, başını dizlerine yasladığın kardeş, hayatını paylaştığın eştir” sözleriyle başladığı mesajında şunları kaydetti:

“Her alanda fedakârlıklarıyla hayatımıza ilham katan kadınlar, bizi bu günlere getiren hayatımızın da köşe taşlarıdır. Varlıkları, karanlığımıza ışık, yönümüzü tayin eden kutup yıldızı, yolumuzu aydınlatan işaret levhalarıdır. Haliliye Belediyesi olarak bizler, bir yerlere gelmemizde her zaman en büyük destekçimiz olan kadınlara yönelik toplumsal işlevli bütün alanlarda kadınlara yer açıyor ve onların da çeşitli alanlarda görünür olmalarını sağlamaya gayret ediyoruz. Kadınlarımızın iş, spor, eğitim, sanat ve siyaset gibi birçok alanda aktif rol alabilmelerinin önünü açma gayretimiz, kadınların her alanda bir zarafetle var olduklarına olan inancımızın tezahürüdür. Bu vesileyle hayatın her alanındaki gayretleriyle bize ilham kaynağı olan kadınlar, yaşama sevinci olan annemiz, hayatımızı paylaştığımız eşimiz, sadakatine sığındığımız kardeşimiz, rahmetine mazhar olmamıza vesile olacak Rabbimizin en zarif emanetleridir. Bu duygularla, Haliliye Belediyesi olarak toplumun asıl ve asil mimarları olan başta ilçemiz kadınları olmak üzere bütün kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım. Sevgi, saygı ve kıymetle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.”

 





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL