Yerel Haberler

Başkan Beyazgül, “Ortaya Koyduğumuz Bu Başarı Hepimizin Başarısıdır”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Büyükşehir Belediyesinin güçlü ve başarılı büyük bir aile olduğunu ve bu büyük aile ile birlikte çalışmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Başarı hepimizin başarısıdır” dedi.

Başkan Beyazgül, “Ortaya Koyduğumuz Bu Başarı Hepimizin Başarısıdır”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi Yönetici kadrosu ile Belediye personelleriyle bir araya geldi. Başkan Beyazgül Şanlıurfa için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Genel Müdürler, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ile bin civarında belediye çalışanı katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Büyükşehir Belediyesinin güçlü ve başarılı büyük bir aile olduğunu ve bu büyük aile ile birlikte çalışmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Başarı hepimizin başarısıdır” dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL “İŞE GELMEYEN ÇALIŞANIN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYIZ”

Başkan Beyazgül, “ Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde kim çalışıyorsa, onun değeri bilinmektedir. Çalışmayan işe gelmeyen biri varsa eğer bu kişiler için de gerekenler mutlaka yapılmaktadır. Burada torpil yoktur. İşe gelmeyen işçinin gözünün yaşına bakmadan disipline sevki gerçekleştirilir. Çünkü işe gelmeden alacağı para helal değildir” diye konuştu.

“ŞOFÖR ALIMLARI KURA İLE YAPILIYOR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELSAN A.Ş Genel Müdürlüğünde şehir içi toplu taşıma araçlarında şoför olarak çalıştırılmak üzere alınan işçilerle ilgili de konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, işe kura sonucu alınan bir işçiye söz vererek işe alım sürecini anlatmasını istedi.

“KENDİ KURAMIZI KENDİMİZ ÇEKTİK”

Kameralar önünde tamamen açık bir şekilde kendi kuralarını kendilerinin çektiğini ifade eden işçi mülakatın ardından çeşitli aşamalardan geçtikten sonra kuraya katılmaya hak kazandığını kura çekimini kendi elleriyle yaptığını ve çıkan sonuçla şoför olarak işe başladığını ifade etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “İŞÇİLERİMİZ EMİN OLSUNLAR SÖZLEŞMEDE HAKLARI NE İSE ALACAKLAR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Başkan Beyazgül çok yakın bir zamanda sözleşmenin yapılacağını belirterek “ Sözleşmemizde enflasyon maddesi yer alıyor. Çok yakın bir zamanda sözleşmemizi yaptığımız zaman enflasyon altına hiçbir şekilde düşülmeyecektir. İşçilerimizin hakları ne ise emin olsunlar hakları kendilerine verilmiş olacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bugün Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden biriyse bu sizlerin sayesindedir” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BELEDİYEMİZ TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ BELEDİYESİ OLMUŞTUR”

Yönetici kadrosu ve tüm çalışanlarıyla önemli işlere imza attıklarının altını çizen Başkan Beyazgül, “ Göreve geldiğimiz günden beri neler yapmadık ki Kızılkoyun Bahçesi, Kale Arkası, Kızılay Bahçesi, Abide Kavşağı, Köy yolları, şehir içi asfalt yollar, kilitli parke çalışmaları, Açıksu Caddesi, İlçelerde kütüphaneler, mezbahalar, kadın destek merkezleri, gençlik merkezleri ve daha sayamayacağımız kadar işi başardık. Önce Allah’a daha sonra size güvendiğim için bu işlere girdim. Bütün bu çalışma ve gayretleriniz için, özveri ve fedakârlığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ortada bir başarı var bu başarı hepimizin başarısıdır” diye konuştu.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL