Genel

Bacağı Kesilen Palet Ustası Yardım Bekliyor

Bacağı Kesilen Palet Ustası Yardım Bekliyor

Sağ ayağı intihaplanma nedeniyle kesilen Niyazi Sevim yardımseverlerden yardım bekliyor. Hastaneden protez için çağrıldığını anlatan Sevim ‘’Değnekle destek alarak yürüdüğüm için sağ elim tutmuyor. Akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım var’’ dedi.

Eşinden birkaç yıl önce ayrılan 3 çocuk babası Niyazi Sevim 2 ay önce bileğinden itibaren sağ ayağını kırdı. Sağ ayağı intihaplanma nedeniyle kesilen Sevim İzmir Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ortapedi Kliniği’ne başvurdu. Klinikte yapılan değerlendirmede sağ bacağındaki enfeksiyonun giderek yayıldığına ve bacağının kesilmesine karar verildi. Geçtiğimiz günlerde ameliyata alınan Sevim’in sağ bacağı diz altından itibaren kesildi. Doktorların ve diğer hastane çalışanlarının kendilerine çok iyi davrandığını söyleyen Niyazi Sevim fabrikanın lojmanında yalnız yaşayıp zor bir yaşam mücadelesi veriyor. Bacağı kesilen palet ustası Sevim yardım bekliyor

Akülü Sandalye İhtiyacım Olacak

Çevresindeki insanların ve kayinçosunun yardımıyla hayata tutunan Niyazi Sevim ’’Adım Niyazi Sevim. 1964 doğumluyum, 58 yaşındayım. Palet ustasıydım. Ayağım kırıldıktan sonra iltihap kaptı. Sonra enfeksiyon ayağımı sardı. Sağ bacağımda gelişen enfeksiyon ilerleyince İzmir Tepecik Hastanesi başvurdum. Hastanedeki ekip ayağımın kesilmesi gerektiğini söyledi. Ameliyatla sağ ayağım diz altından kesildi. Terk edilmiş bir depomunun lojmanında kalıyorum. Hayat şartlarım kötü. Bir taksici ardaş beni pansuman için sağlık ocağına götürüp getiriyor. Orda tedavimi yaptırıyorum. Bu ayın 8’inde kontrolüm var. Kontrolden 3 ay sonra protez takılacak. Ama protezi ben mi alacağım devlet mi verecek bilmiyorum. Protezi taktıktan sonra yürürken alışana kadar koltuk değneğiyle destek alacağım. Sağ elim değnekle gezmekten çalışmıyor. Akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım olacak” dedi.

Tepecik Hastanesinden Çok Memnunum

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları ve ekibinden çok memnun olduğunu anlatan Sevim, “Hastaneden çok memnunum, çok iyi davrandı ve iyi ameliyat yaptılar. Ameliyatta beni bayıltmamalarına rağmen hiç acı hissetmedim. Sadece belden aşağısını uyuşturdular. Kestiklerini bile anlamadım’’ diye konuştu.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL