Genel

Arpak: Bir Masal Şehri Şanlıurfa’nın gururu oldu

Arpak: Bir Masal Şehri Şanlıurfa’nın gururu oldu

Sunuculuğunu Siverekli ses sanatçısı, yazar Ekrem Arpak”ın, yapımcılığını Lotus ve Derya Film Müzik Ortaklığının üstlendiği, Şanlıurfalı İş İnsanı Mehmet Cemil Beyaz’a ait Beyazlar Grup sponsorluğunu uzun süre üstlendiği Bir Masal Şehri Şanlıurfa programı aldığı reytingler ile gururu olmaya devam ediyor.

Son olarak iş insanı Mehmet Güneş’in konuk olduğu program ilk 50’ye girerek büyük bir başarıya imza attı. Her hafta milyonlarca kişiyi BeyazTv ekranına kilitleyen program Şanlıurfa’nın tarihi ve doğal güzelliklerini, folklorunu, insanlarını, gastronomisi ve değerlerini ekrana taşıyor.

Program sunucusu Arpak kısa süre içinde aynı adla bir kitap çıkaracaklarını ve amaçlarının Şanlıurfa gençliğine ölümsüz bir miras bir belgesel arşivi bırakmak aynı zamanda şehri ulusal ve uluslararası mecrada tanıtmak olduğunu belirtti.

Arpak, “Bizim yaptığımız Türkiye’de bir ilk ve eminim ki bu ilktir. Bir yabancı yapsaydı Urfa’da baş tacı edilir, ödüllere boğulurdu. Bir Masal Şeyri Şanlıurfa’nın gururu oldu” dedi.

Arpak, Belediye Başkanı Beyazgül ve ilçe Belediye başkanları ile Vali Salih Ayhan’a teşekkür etti.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL