Genel

AK Kadrolardan Başkan Kuş’a Tebrik Ziyareti

AK Kadrolardan Başkan Kuş’a Tebrik Ziyareti

Şanlıurfa’da AK Parti İl Başkanlığı’nca düzenlenen ve büyük bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma töreninin ardından, AK Partililer Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a tebrik ziyaretinde bulundular.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal tebrikleri kabul etti.

Ziyarette, TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Mehmet Ali Cevheri ve Hikmet Başak, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, önceki dönem büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile belediye meclis üyeleri ve partililer hazır bulundu.

Ziyaret sebeplerinin hem Başkan Mehmet Kuş’u tebrik etmek hem de bayramlaşmak olduğunu ifade eden Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, burada yaptığı değerlendirmede Başkan Mehmet Kuş’a başarılar dileyerek, Şanlıurfalıların bayramlarını tebrik edip, teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanlığı’nca düzenlenen bayramlaşma töreninin saatlerce sürdüğünü ve Şanlıurfa halkının bayramlaşma törenine akın ettiğini ifade eden Bozdağ, bu ilginin halkın AK Parti’ye olan güveninden kaynaklandığını, AK Parti’nin Şanlıurfa’nın ve tüm Türkiye’nin geleceği olduğunu söyledi.

AK Parti heyetine tebriklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da, bir seçim süreci geçirildiğini ve bu seçimlerde oy düşüşlerinin olduğunu gördüklerini ifade etti. Bu oy düşüşünü eksikliklerine bağladıklarını dile getiren Başkan Kuş, “Muhakkak şapkamızı önümüze koyacağız ve eksiklerimizi telafi etmenin yoluna gideceğiz. İlerleyen süreçte Eyyübiyeli kardeşlerimize daha iyi hizmet ulaştırmanın gayretinde olacağız. Eyyübiyeli kardeşlerimize bizlere verdikleri destekten dolayı şükranlarımı sunmak istiyorum. Önümüzdeki beş yıl içerisinde kendilerine layık en iyi hizmetleri yerine getireceğimizi buradan tekrar belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Başkanlık makamındaki tebrik ziyaretinin ardından avluya geçen Başkan Kuş ve beraberindekiler, burada da ilçede yapılacak çalışmalar ile vatandaşların taleplerini değerlendirdiler.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL