Yerel Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı Şanlıurfa’da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Şanlıurfa’da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Şanlıurfa’da Coşkuyla Kutlandı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100 yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı. “Milli Mücadele’nin Zafere Giden Yolu” sergisini ziyaret eden Başkan Beyazgül

ardından 30 Ağustos Zafer Koşusunun startını verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü münasebetiyle Şanlıurfa’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, Gerçek Objeler Ve Kahramanlar Müzesi Milli Mücadelenin Zafere giden Yolu Sergisini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sevgi seliyle karşılanan Başkan Beyazgül sergi alanında bulunan ve tarihe tanıklık eden tarihi objelerin bulunduğu sergiyi gezerek minyatür Çanakkale Şehitler Anıtına kırmızı gül bıraktı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül daha sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarının vazgeçilmez bir parçası olan Zafer Koşusunun startını verdi.

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünden başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ile yapılan 30 Ağustos Zafer Koşusu renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 5 kilometrelik koşuda Yarışmacılar Halil-ür Rahman Gölü ve tarihi hanlar bölgesinden geçerek bitiş çizgisine ulaştı.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan tarafından verildi. Etkinliğe Şanlıurfa Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

Erkekler kategorisinde dereceye giren, Onur Aras, Ömer Alkanoğlu, Selim Seven, Halil Tekin ve Kerim Turus’a ödüllerini Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül takdim ederken kadınlar kategorisinde dereceye giren Nida Nur Toprak, Fatma Ceren Didim, Zeynep Güleli, Ayşenur Yılboğa ve Fatma Erbezirgen’e ödüllerini Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan takdim etti. Etkinlikler toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.





YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL